Bemiddeling, Coaching & Collaborative Law

MOJO

Wat MOJO aanbiedt

Respectvol, Authentiek en met bezieling

Werken vanuit het relationele

Wat MOJO aanbiedt

Wat MOJO aanbiedt Bemiddeling, Coaching, Collaborative Law

BemiddelingCoachingCollaborative Law

Professionele achtergrond

Het eerste gedeelte van mijn carrière was gericht op het juridische, ik werkte als advocate aan de Brusselse Balie en nadien als bedrijfsjurist.

Het tweede gedeelte van mijn carrière was gericht op het relationele, ik maakte de overstap naar headhunting van juridische profielen.

Door mijn eigen ervaringen aan de balie en het dagdagelijks werken met advocaten en notarissen, stelde ik vast dat mensen in deze beroepscategorieën meer en meer de binding met hun beroep én met zichzelf zijn kwijtgeraakt.  Ze draaien mee in een systeem dat niet voor iedere jurist leefbaar is.  Velen van hen zijn ‘zoekende’. Dit inspireerde mij om mezelf om te scholen tot gecertificeerd coach en vervolgens tot erkend bemiddelaar (in familiale en sociale zaken).

Naast mijn activiteiten als bemiddelaar begeleid ik nog steeds juristen, voornamelijk advocaten en notarissen.  Door coaching en consultancy naar kantoormanagement, kantoororganisatie, carrièrebegeleiding, etc.,  tracht ik hen te stimuleren om via hun persoonlijke ontwikkeling een authentieke invulling te geven aan hun rol als advocaat of notaris (www.FrahanBlondé.com).

Ik ben tevens lid van het juridisch collectief van Mediv, waar ik ook gasttrainer ben. (www.Mediv.be).

Vanuit mijn persoonlijke behoefte naar zingeving, wil ik ook iets teruggeven aan onze maatschappij.  Want ook onze maatschappij is in ontwikkeling en vraagt een andere manier van werken en samenwerken. Er zijn zoveel complexe vraagstukken waarop niet onmiddellijk een antwoord te vinden is.  Het geven van “geld” is niet altijd even zinvol. Er is nood aan een nieuwe manier van samenwerken tussen de profit en de non-profit sector, waaraan ik meewerk via Samman (www.samman.be).

“Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.”
Afrikaans gezegde

Over mij Ik stel vast dat mensen het “anders willen”

Ik ben moeder van drie jonge en levendige kinderen. De waarden die mij drijven zijn liefde, bezieling en verbinding. In het Swahili betekent Mojo “hart” en “ziel”, ik heb deze naam dan ook bewust gekozen omdat het helemaal omschrijft wie ik ben en waar ik voor sta.

Wil je meer weten over mijn visie,
klik hier

Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond,
klik hier

“Het grootste communicatieprobleem tussen mensen is dat we niet meer luisteren om te begrijpen, maar om te antwoorden.”
Stephen Covey

Contact neem gerust contact op per telefoon of via mail

MOJO

Sofie Storms

Boeyenstraat 25

3600 Genk

Tel: 0474 343 068

 

Mojo: als u op zoek bent naar bemiddeling, een bemiddelaar of coach in de regio Genk, Limburg, Zutendaal, As, Diepenbeek, Bilzen, Oudsbergen, Zonhoven, Houthalen, Helchteren, Hasselt ...

FacebookLinkedin

“Je hebt misschien niet alle antwoorden, maar je kan wel alle vragen stellen”
onbekend