Bemiddeling, Coaching & Collaborative Law

MOJO

Wat MOJO aanbiedt

Respectvol, Authentiek en met bezieling

Werken vanuit het relationele

Wat MOJO aanbiedt

Wat MOJO aanbiedt Bemiddeling, Coaching, Collaborative Law

BemiddelingCoachingCollaborative Law

VISIE

Ik geloof heel erg sterk in liefde en bezieling. Ik merk dat mensen die terug contact met zichzelf maken,  hun leven hierna voortzetten vanuit hun eigen waarden en overtuigingen. Hierdoor vinden  zij ontzettend veel voldoening.

Ik geloof heel erg sterk in de kracht en ontwikkeling van mensen. Mensen die  de kans en ruimte krijgen, kunnen  terug dicht bij zichzelf komen. Doordat mensen terug in verbinding staan met zichzelf, kunnen zij ook in verbinding gaan met anderen.  Dit stelt hen in staat om een oplossing voor zichzelf en hun situatie te vinden.

Ik geloof heel erg sterk in bemiddeling omdat het ruimte geeft aan mensen. Bemiddeling  geeft aandacht aan emoties, gevoelens, behoeften.  De dialoog primeert op het debat, de relatie en communicatie primeren op het “gelijk”.

Ik geloof in de kracht en ontwikkeling van het recht. Ik merk dat heel wat juristen (advocaten, notarissen,…) weg willen van het conflictmodel dat zo verankerd zit in onze maatschappij. Zij zoeken andere, vreedzame en meer duurzame oplossingen buiten de rechtbank om. Recht is niet altijd rechtvaardig, tenminste zo kan het aanvoelen.  “Gelijk” krijgen maakt je niet noodzakelijk gelukkiger.  Meer en meer juristen zoeken naar verbindende oplossingen en ik geloof erin dat deze juristen ‘elkaar’ zullen vinden.

Ik geloof heel erg sterk in coaching omdat mensen terug moeten leren de dialoog met zichzelf aan te gaan. Stilstaan bij hun eigen gedachten, emoties en  gevoelens. Ik geloof dat mensen altijd zelf het best geplaatst zijn om hun eigen leven terug in handen te nemen.

“Als je snel wil gaan, ga dan alleen. Als je ver wil gaan, ga dan samen.”
Afrikaans gezegde

Over mij Ik stel vast dat mensen het “anders willen”

Ik ben moeder van drie jonge en levendige kinderen. De waarden die mij drijven zijn liefde, bezieling en verbinding. In het Swahili betekent Mojo “hart” en “ziel”, ik heb deze naam dan ook bewust gekozen omdat het helemaal omschrijft wie ik ben en waar ik voor sta.

Wil je meer weten over mijn visie,
klik hier

Wil je meer weten over mijn professionele achtergrond,
klik hier

“Het grootste communicatieprobleem tussen mensen is dat we niet meer luisteren om te begrijpen, maar om te antwoorden.”
Stephen Covey

Contact neem gerust contact op per telefoon of via mail

MOJO

Sofie Storms

Boeyenstraat 25

3600 Genk

Tel: 0474 343 068

 

Mojo: als u op zoek bent naar bemiddeling, een bemiddelaar of coach in de regio Genk, Limburg, Zutendaal, As, Diepenbeek, Bilzen, Oudsbergen, Zonhoven, Houthalen, Helchteren, Hasselt ...

FacebookLinkedin

“Je hebt misschien niet alle antwoorden, maar je kan wel alle vragen stellen”
onbekend